На землю жовте листя тихо опадає, Почався вже новий навчальний рік. Зібралася сьогодні тут вся наша школа, І нові учні ступлять на поріг. Для нас шкільні роки так швидко промайнули, І цей навчальний рік останній наш. Згадалося, як ми самі малими були, І в перший раз прийшли у перший клас.
Сьогодні хочемо усіх ми привітати, І впершу чергу наших вчителів, Та всім здоров"я й щастя щиро побажати, Й терпіння вам,до нас випускників. А ще" спасибі" вам говоримо велике, За всі ті сили,що віддали нам, І за усе добро,що ви для нас робили, Ми до землі вклоняємося вам.
Бажаєм успіхів в новім навчальнім році, Всім діткам, для яких це в перший раз, І щоб на кожному із всіх своїх уроків, Ви були ще слухняніші за нас. І хоч всього один нам тільки рік лишився, Шановні наші ,милі вчителі, Ми обіцяєм ,що будемо добре вчитись, А далі хай замінять нас малі.
Весною ми покинем рідні стіни школи, Та просимо не забувати нас, Хоч буде шкода нам ,але уже ніколи, Ми учнями не вернемося в клас. Але усе життя ми буде пам"ятати, Ті роки,що у школі провели, І при нагоді в школу будем повертатись, Провідати учителів своїх.
А де-хто з нас повернеться у стіни школи, Знання давати іншим малюкам, І в першім класі їм буде так само трудно, Як було трудно в першім класі нам. Рік скоро пролетить,ми станемо дорослі, Й покинем рідну школу навесні, І як життя б не склалося у нас, та завжди , У пам"яті будуть роки шкільні.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")