У Єрусалимі веселая днина.
На світ народилася Божа дитина!
У яслях сповите маленьке дитя,
Прийшов він, щоб нам дарувати життя.
Новина ця вмить увесь світ обійшла,
Звізда в небесах , як ніколи зійшла,
Дарунки й поклони із різних сторін,
Принесли посланці далеких країн.
Всевишній, Всесильний тебе нам післав,
Ти світлом своїм над землею сіяв,
Від мал до велика тобі ми радієм,
І душі й серця ми тобою зігрієм.
Христу поклоняємось щиро всі ми,
І нашу хвалу ти почуй і прийми,
Тебе колядою будем прославляти,
Співаючи йдемо від хати й до хати.
Несем цю новину у кожну родину
ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! Господня дитина.
На серці так світло від співу цього,
У відповідь чуєм-СЛАВІМО ЙОГО!
"Тебе колядою будем прославляти, Співаючи йдемо від хати й до хати. " Згадалося своє дівування: Різдвяні свята, сніги в коліно і коляда, яка заповнювала тоді весь простір. Тепер вже такого нема... ось пройшла коляда, а я й не почула, а тоді не можна було не чути...
Так, пані Катерино, так. Я з вами згідна, а в нас у селах на тернопіллі ще так ходять. І діти, й дорослі, всі колядують. Ще традиції збереглися. А я тут і св"ят по справжньому не відчула. Дякую вам за відгук! Христос ся Рождає!
Колядки веселі У нашій оселі Лунають - Христа прославляють!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")