Дуже гарна тема вірша і гарно викладена, але наголоси скачуть, наприклад:"Все це було не так вже й давно," Все це бУло не тАк вже й давнО - але ж правильний наголос булО і якщо читати з правильним наголосом то виходить: ВсЕ це булО не так ВжЕ й давнО - але тут буде не вистачати одного складу, тому Й - треба замінити на І, але то вже другий ритм. Потім біль - чоловічого роду, тому - болю.
Дуже ностальгічний вірш . Я чомусь згадав свого батька , як він колись мені подібну фотографію зробив у Львові з голубами . хай мирно голуби летять і мир у душі нам приносять ... Добре !
Добрий вірш. Єдине зауваження, - у реченні "запалить та війна проклята", наголос у слові "запалить" падає на И, хоч за змістом мав би бути на другому А. Напевно, звучало б краще "Ох, запалить війна проклята".
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")