Як можна жити без любові?
Як існувати у житті?
Я б не змогла і дня прожити,
без цього почуття в душі.
Любов-вона буває різна,
Вона у кожного своя,
Любов юнацька і батьківська,
Любов земна і неземна,
Любов до нашої родини,
Що завжди в серці і думках,
Любов до неньки України,
Яка оспівана в піснях.
Відкрийте навстіж в душу двері,
Печалі з вітром відпустіть,
Життя-це мить, то ж любі друзі,
Любов у серце запросіть.
|