Кордони стерті. Немає сил пручатися. Хочеться падати.. хоча ні, хочеться летіти... Летіти у безодню, Вдихаючи на повні груди повітря, відчуваючи холодний вітер в обличчя... Хочеться танути в безмежних широтах океану, коли повністю огортає хвилю... Хочеться жити! Жити в цьому світі, хоч він і пронизаний брехнею, злобою. Та всеодно треба жити... Треба боротися за життя, вириватися з хижих лап смерті, говорячи крізь сльози: "Я зможу, я мушу, я буду ЖИТИ!" Просто хочеться...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")