Життя летить,немов птахи у вирій,
Неначе зірка в зорепаді догора,
Воно лиш мить у круговерті,вирі,
З любові й віри,із добра і зла.
Життя летить, його не зупинити,
Мені не жаль,що в очі гляне сивина,
Щоб тільки у душі не в”яли квіти,
І в серці іскра хай ніколи не згаса.
Життя летить,час гаяти не варто,
І шлях,що прОйдено, назад не повернуть.
Мені б ще тільки вспіти докохати,
Простить,повірити,покаятись,забуть.
|