Людське життя...Коротке і тяжке. Промчало,пролетіло- не вернути. Та все,що прожито,що серцю дороге, Ніколи нам,довіку не забути І очі мамині, і батьківський поріг, Берізку біля двору в білій сукні, Усе,що кожний у душі зберіг Ці почуття до скону не забутні. Шкільні роки і юності пора Залишаться у пам,яті навіки. Кохання спалах,як ясна зоря Й гірка сльоза,що впала на повіки. Усе залишиться у пам,яті навік, Все буде з нами до кінця,до краю, Коханий,милий, вірний чоловік Якого щиро все життя кохаю. Людське життя ...Короте і тяжке. Та нам прожити треба,все стерпіти, І вмтримать випробування все, Задля життя на цьому світі жити!
|