Живу життям дарованим з Небес,
ЧИ вистражданим і омріяним батьками
Тим, що прийшло негаданим-нежданим,
Таким химерним і таким простим,
Як промінець зимовим ранком раннім
Моє життя зявилось неначе цвіт
Отой казковий, що над водоспадом,
Єдиний раз цвіте в
Купальську Ніч
Під кленом чи казковим замком…
Усю себе вплітаю я в цей цвіт
Сама дивуюсь що ще здатна жити
Таким життям, яке дано не всім –
Етапом шляху, що долаю світом.
Лякає думка, що могла не йти
Я по житті, як говорили вперто
За спиною у мами
лікарі,
Цинічно пророкуючи
померти…
Вони не знали
помислів Творця
І не уміли молитви
складати
Тому бездушно
намагалися мені
Отого шансу на життя
не дати…
Молитву мама мовила
тайком
Сестричка щиро Господа вблагала
Евентуальний наступив момент,
Родинна віра про який й не знала.
Евенкам,мабуть, не пізнати цих чудес
Душа ж не пропадатиме безслідно
Сама живу і житиму завжди,
Коли для Господа оце потрібно
Ангелам я співатиму хвалу
Люблю життя таким своє покірно!...
евентуальний (лат., випадок) можливий у
якомусь випадку, за певних обставин;
|