Не бийся у моє віконце вітром , Який приносить слякоть і дощі. Повінчана навіки я із світлом, Любов"ю в серці ,миром у душі.
Не шепочи ночами шелестлистом Не справжні в фальш закутані слова! Вони не виграватимуть намистом, Не створять в серці сонячні дива.
Не заглядай зухвало сірим ранком, Дорога блуду,милий ,не моя І не тупцюй даремно біля ганку, Бо я була і буду не твоя!
|