Кохання - співи колоритні,
Заграє музика у серці.
Життя в любові ніжно квітне,
Цей дар від долі маєм вперше.
І тепле посміхнулось сонце,
В душі моїй живе надія.
Мені відкриєш ти віконце,
І нашій зустрічі зрадієш.
Засяють зорі в небі чистім
Світанком лагідно-барвистим,
Ти будеш назавжди зі мною.
Моя голубко сизокрила,
Така прекрасна і щаслива,
Як я пишаюся тобою…
|