Життя-це мить, тож любов у серце запроси...
Не просто собі уявити, Що без любові хтось може жити, Хіба то життя, як любові нема? Любов і життя - то стежина одна. По якій пощастило пройтися, Можливість ця не кожному дана, Це є велике щастя, Своє життя прожий ти не дарма. Адже ця мить твого життя, Настільки вже коротка, Що без любові життя нема, Нема і без любові серця. У серці, щоб любов жила, Тоді тобі все удається, Щасливий ти, твоя сім'я, Й серденько від любові б’ється. Воно не крається й болить, Воно на зовні рветься, За всю любов твою земну, Весь світ щасливо посміхнеться. І так, як вже прожити зміг, Любов у серці ти зберіг, Велика Божа нагорода, Господь благословив на вік.
Додав: Veremchuk (15.03.2013)
| Автор: © Катерина Веремчук
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.