Коментувати також можна з та

Пт, 26.04.2024, 01:14
Меню сайту
Категорії каталогу
Твори Кушніра Романа [23]
Марчук Ольга [22]
Бойко Олександр [209]
Shining-miss [3]
Максімова Оксана [6]
Ася [25]
Шевернога Маргарита [9]
Владімірова Леся [1]
Діана Стопчак [12]
Сердунич Любов [96]
Стаднік Лідія [66]
Бондар Сергій [5]
Кухровський Петро [225]
Козак Микола [2]
Яковлева Наталка [3]
Опитування для Вас:
Прочитавши вірш чи прозовий твір, коментар...
Всего ответов: 350

ШЛЯХ до ТВОРУ:  

         
Вірші/статті категорії та розділи української поезії, українська проза
    Поети Хмельниччини категорії та розділи української поезії, українська проза Владімірова Леся
 

Нічні роздуми

Ніч…Відчуваю себе вовчицею
Хочеться на місяць завити
Слова присипані корицею
Щоб пігулку правди було легше вжити

В руках стискаю фото
Вихід з коридорів пам’яті шукаю
Любов, мерзенна ти сволото
На всі чотири боки тебе я відпускаю

Іди, збирай попіл моєї зневіри
Склади докупи марно прожиті дні
Сховайся в пустім сейфі довіри
Скупайся в сварок багні

Минулого потяг пішов у країну
Де сонячний нектар ллється з небес
Де біда не прихилить тебе до тину
І щастя образ воскрес

Перон спогадів потроху зникає з очей
Аромат парфумів долинає здалека
Чимало колись близьких людей
Проковтнула життєва чернетка

А весна знов струнами душі перебирає
Душа, мов скрипка тихо плаче
І в спектаклі стомлено кулісу опускає
Та Ви нічого не збагнете, кам’яний юначе

© Леся Приліпко, 22.04.2013

Додав: lesya1994L (02.05.2013) | Автор: © Lesya Vladimirova
 
Розміщено на сторінці: Владімірова Леся

Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:

Переглянули твір - 2467 чол.
 
  
  у Вас # закладок

Автору за твір:

 



Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
avatar
Гарний душевний вірш. hands

Відпусти його і так буде краще.
Значить він не вартий твоєї уваги.
Все, що робить, - робиться на краще,
Не треба тобі хлопця для розваги.

А любов сама прийде до тебе
І пригорне тебе міцно до себе,
А ти лише все  гарно посміхайся,
Та  вже обману знову не піддайся.
avatar
2 lesya1994L • 22:11, 17.06.2013 [Лінк на твір]
Дякую за такий гарний та поетичний коментар.


Додати коментар:

Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ComForm">
avatar


ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин

(50 коментарів Ви можете переглянути на сторінці "НАШ ТОП ++")

karas: Ми різні люди , добрі й злі , та правда завжди головна в житті .

karas: Коли не ділимося добром приходить зло , але про це ми дуже часто забуваєм .


     


Форма входуу
Логін:
Пароль:
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК    
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com


НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz