Родинне коріння це батькова хата? Родинне коріння – дитячі санчата? А може це прапор у свято на клубі? Чи може дівчата червоногубі?
Родинне коріння – садок коло хати? А може це пісня, що хочеш співати? А може хрестини? Чи може весілля? Степів широченних безмежне привілля?
Я в тебе питаю. Скажи мені, друже. Можливо, це те, що кохаєш ти дуже? Або фотокартка в альбомі старому? Чи це невідомо на світі нікому?
Ти слухав питання, замруживши очі. Вже й вечір надворі – іде день до ночі. Вже сонце червоне за хмари скотилось… - Це те, без чого жити б нам не судилось...
Читаю , дивлюсь - і пишуть і коментують усюди ті і самі люди , а дехто боязко , чи з інших причин чомусь мовчить ... Кожен з авторів старається , пише , більшість очікує просто на увагу , а уваги ніякої . Чи не така байдужість навіть до друзів , чи односайтників просто вбиває усіх нас !!! Хто памятає старі "добрі" совєтські часи памятає пісню " З чево начинается Родина , з картинки в твоем букваре "... Ось ці паралелі що мене відразу з цим віршем порівняли . Хороші образи , мистецько збудовані , і добре оформлені !!! ДОбре !!! але до блиску ще недотягує ... може трішечки ...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")