Хоча слова вже не нові і про це і так всім зрозуміло..... Та дуже чуттєво і зворушливо написали Не забувайте заходити і до інших поетів і залишати коментарі....
Ваші вірші так поетично надхненно подібні , і за змістом , і за сюжетом , що самі напрошуються у форму диптиха чи триптиха , і думаю таке поєднання додало б сили кожному твору , бо вони всі писалися на однійхвилі , на тремтливому вогнику одного почуття , однієї чутливості в серці , були б однодумно поєднані в одне , а головне доповнювали одне б одного... Задумайтеся ... Я думаю що таке обєднання пішло б лише на користь усьому твору і збагачення взаємними думками створювало б набагато сильнішу образність...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")