Батьки - коріння наших днів, а ми проростки що сягнули у вирій, як птахи з полів і в доленьку свою нирнули.
Якщо коріння те гниле, якщо нема його вже зовсім? Як виросте стебло мале, щоб не зроняти тихі сльози?
Енергія,що з роду йде, підтрима і підживить квіти: сімейні стебла не дадуть, їм у буденності зітліти.
|