Дуже патріотичний вірш, пані Галино.....Такий щирий і добрий... Та тільки не розумію про простоту українки...Чому проста?...Що Ви , пані Галино , вкладаєте в це слово? Українці не такі вже і "прості" люди....Тому,
Пані Ірино, в значення слова " проста " я вкладаю розуміння того,що в наших людей є простота щирості до ближнього ,є бажання допомагати, підтримувати інших і т.д...Якщо вам це слово не сподобалося,то запевняю вас ,що я мала наувазі лише себе.Дякую за коментар.
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка, А я просто українка, україночка. ( Андрій Демиденко)
Дякую,пані Наталю! " Не цураймося ,признаваймося, ------------------------Бо ж багато нас є...."( пісня) . Я завжди радо зустрічаю просту щиру людину (хоч з часом їх все меньше стрічається)
Чудово п. Галино. У мене є вірш"Просто людина" значення словосполучення"просто людина" теж не всі зрозуміли. Читаючи коментарі до Вашого твору я щаслива, що все таки більшість-РОЗУМІЄ
Правда ваша,рідний край зігріє завжди і всіх... Я ж пишу про тих,хто ніколи , як кажуть, в радості і в горі не лишив і не лишить свій край,дякую вам щиро за відгук.
Ні,шановний Добродію Іване,ця фотографія з інтернету ( нажаль),але мені вона припала до душі (закохана в свій край і його традиції і шкодую,що немає можливості побувати на Західній Україні,бо там б"ють,струменять народні джерела).
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")