Рідна мамо моя, вам сьогодні несу моє слово, Ви-надійна опора, ви-радість, ви-сила буття. Я вклоняюсь до ніг вам, я дякую знову і знову, / Що під ризиком смерті мені дарували життя . / 2р.
Коли вибір стояв, хто на світі повинен зостатись, Ви без сумніву знали, життя збережете мені, Ви не думали двічі, ви й миті тоді не вагались, / Ви любили всім серцем своє немовля вже тоді. / 2р
Допоміг нам Всевишній,в живих ми зостались обИдві, Ми у змозі любити, радіти життю день за днем. То ж помолимось разом, подякуєм Богу в молитві, / Що на білому світі, на Божому світі живем. / 2р.
|