І цей вірш тут не по темі ! Це швидше до минулого конкурсу , який повністю перегукується з моїм віршем на минулий конкурс. Кохання ... Любов ... Прекрасні образи природи , чуттєві думки і слова . Народно-пісенні мотиви , чудова мелодійність і наспівність, але не по темі !
Бачите, так трапилося, що ми обоє неуважні: я листа розмістив 03.08.2013 року і зразу ж попрохав вибачення за це... Ви ж прочитали вірш, а вибачення пропустили... Щодо мене я лише зараз трохи почав орієнтуватися на сайті. Ще раз прошу вибачення.
Нічого... з ким не буває , як співалося " вибач мамо що був я неуважний"... Кожен , в тому числі і я помиляюся. я і ви це визнаємо , а іншим , як кажуть "по цимбалах".
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")