Чи знаєш ти, чому тебе люблю? Чому тобі радію і дивуюсь, Тобою, мов зірницею, милуюсь, З твоїх вуст мед п’янкий кохання п’ю? Чи знаєш ти, чому тебе люблю?
Чи знаєш ти, чому мені не жаль, Що саме так моє життя проходить? Чи то від щастя я тамую подих, Чи то змінилась радість на печаль, Чи знаєш ти чому мені не жаль?
Чи знаєш ти, чому не зраджу я Того, що маю, бачу, відчуваю, Чому я віддаюсь і що плекаю, Що ніжно береже душа моя? Чи знаєш ти, чому не зраджу я?
…Ціну бо втратам знаю я давно, І безтурботно жити вже не вмію, В що свято вірю – те сказати смію: Усе мені від Господа дано…. Ціну ж утратам знаю я давно…
Вітаю,п.Наталю, на нашому сайті. День закоханих порадував, нас Анумівців, Вашою присутністю і таким гарним віршем про кохання, вірніше Вашими роздумами. Маю надію, що Вам тут сподобається і Ви станете активним, частим гостем цього сайту.
Спасибі Вам, що приймаєте у свою родину. Звичайно хочеться спілкуватися і ділитися своїми думками із тими людьми, чия душа не мовчить, а також читати нові вірші, навчатися від них, живити свою душу. Тому із задоволенням приєднуюсь до вас!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")