панацеєю її століття був дим, прозорий і їдкий. вся земля і чужа постіль окутана ним, він беземоційний і дзвінкий. дим став універсальністю, застосовувався щоденно і привселюдно. можливо, став ексклюзивною банальністю, що діяла абсолютно і згубно. вона прокидалась і починала з диму, без кави і розмов. лише холодний дим і запахом кмину організовував інституцію змов. від болю в животі був дим, ця субстанція, без тепла і змісту. і коли вона була разом з ним, коли гуляла по тому місту- лікувала себе димом, часто вечірнім коли він боляче нагадував про себе тихим голосом десь всередині, незмінним, коли все, ну все навколо зводилось до тебе.
Я думаю, що дим, наче дух, щось нематеріальне, яке малює образи у свідомості та залишає їх у памяті... Бажаю щоб дим розвіявся, а на його місце прийшли справжні образи.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")