Хто такі «банде́рки» , з чим же їх «їдя́ть»? Де вони знахо́дяться, яких вони поня́ть? Може, це «баба́йка»?- каже мій сино́к,- Бо всі його боя́ться І він для нас моро́к. Навіщо всіх ляка́ють із знаних телека́мер, що прийде ось «банде́рка» й посадить у кунстка́мер. Посадить й буде ля́чно та все ж одно оба́чно. Ото ж всі люди очі ховають до півно́чі……. І от на двір вихо́джу, Дивлюсь: мабуть,«банде́рка» І я ,як той Ове́рко, усе уже кида́ю , та в хату забіга́ю . Коли мені у спи́ну кричить кума Гали́на: - Та що це з вами, лю́де , чого боїшся ,Лю́до? Невже ми зараз будемо один одного вбивать?! Це я, твоя кума́ся , яка хрестила Ста́ся, і нас от перед Богом рідніших і нема. Тоді я схамену́лась, приємно посміхну́лась: -Як добре,що ми рідні, Й приятельки наві́к . Отак от нас жаха́ють , лякають з отих ка́мер і тихо так сміються над нами потайки́. Бо коли ми в розбра́ті Слабкі ми і пиха́ті. Тож будемо ми ра́зом І будемо пока́зом для всіх своїх братів. Бо наш народ єди́ний. Бо ми одна роди́на. І ненька Україна Вона для нас одна!
непогано , шкода що гумор тепер йде крізь сльози , а сльози кровоточать як рани . Бажаю успіхів !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")