*Щоб стати на ноги , за що тільки не вчепишся!
*З гумориста може вийти сатирик,якщо його довго не друкуватимуть.
*Щоб бути попереду, достатньо, аби хтось був позаду.
*На всяк випадок всього не напасешся!
*Коли рука руку миє, обличчя може залишитись брудним.
*Взятись за розум -не проблема.Лише підкажіть,з якого боку стати..
*З життя людини в підсумку залишаються ініціали.
*Пішов на бал-маскарад з власним обличчям.
*І дурень може мати розумний вигляд.
*Чим вищий начальник,тим важче застати його на робочому місці.
*Є рай і на землі, але в окремо взятому особняку.
*Співавтор: поставив крапку в кінці дисертації.
.
|