А надворі весна - диво
Зеленіє скрізь трава...
Я - щаслива, я щаслива,
Бо природа ожива.
Оживають ліси й ниви
І красою повнять світ.
По стежках іде вродливий,
Юний квітень по землі.
Я - щаслива, я - щаслива,
Бо любима і люблю.
За чуттів цих чистих зливу
В тиші Господа хвалю.
|