Вони наближають перемогу - VII конкурс віршів на "Анумо знову віршувать!"
Сьогодні, 6-го квітня, розпочато VІІ поетичний конкурс віршів "Вони наближають Перемогу".
Це конкурс на патріотичну тематику, що охоплює усі часові проміжки нашої історії. Звісно, в переважній більшості тема стосується захисту незалежності України та війни на Сході. Проте, якщо є бажання у поетів, можна змалювати у творі боротьбу за незалежність країни у період діяльності Центральної ради, УНР. Не буде помилкою, якщо хтось із авторів змалює період часів козацтва на Україні. Та й врешті-решт було багато борців за незалежність України в період Другої Світової війни...
За результатами обговорення умов конкурсу (проводилося у новинах сайту) та онлайн-голосування визначено наступні умови конкурсу. Час проведення конкурсу: з 6-го по 26 квітня. Якщо буде невелика кількість учасників,- термін за погодженням з користувачами "Анумо..." можна буде збільшити на 10-20 днів Кількість конкурсних творів: 1-2. Мова творів: українська. Голосування. Пропонується провести голосування наступним чином. Голосом за конкурсний вірш вважати цей смайл (є у формі для коментарів) або просто позначку "+1" або "+". Визначення переможця - за найбільшою кількістю "плюсів" у коментарях (в т. ч. + 1 бал за кількість оцінок, що виставляються у творі (зірочки). Нагороди переможців. Переможець конкурсу, завдяки спонсорській допомозі одного з Анумівців отримає пам'ятний подарунок (сувенір). Усі учасники, які посіли перші три місця, отримають від адміністрації "Анумо..." пам'ятні дипломи. Ознайомитися з конкурсними творами. Прочитати усі вірші, що подані на конкурс, лишити свій коментар, оцінити твір можна у відповідній темі каталогу "Поезія та проза". Подання творів на конкурс. Опублікувати вірш у конкурсному розділі можна за цим лінком (автоматично обирається конкурсна категорія).
Якщо є запитання, лишайте їх у коментарях до даної промо публікації.
Друзі, призовий фонд, як і раніше, можна збільшувати до моменту його завершення. Пропозиції у повідомленнях через профіль на "Анумо...", або за тел. 068-083-95-79 (Василь Гонта, адміністратор "Анумо..".
Друзі, сьогодні о 24.00 завершується прийом публікацій на конкурс віршів "Вони наближають Перемогу": http://virchi.pp.net.ua/publ/511
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")