Майбутнє народилось, вірю, в Крутах,
Там були справжні фарби - не дволикі.
Ви пам’яттю ніколи не забуті,
Течуть і по сьогодні правди ріки.
Давно не чутно звуків канонади,
Вже пам’ятник стоїть по тому місці.
Коли у бій останній ви вступали,
То про свободу заспівали пісню.
Свої тоді розправили ви крила,
І оселились вічно в небі синім.
Хай в тім бою нерівні були сили,
Але живі ви в пам’яті донині…
|