ОСТАННІЙ БІЙ
Вже рвався день з тугих обіймів ночі ,
Скидав зі себе заспану вуаль,
Загравою горіли вперто очі
І зорями вдивлялися у даль.
Хвилево стихли звуки канонади,
Хоч за горою десь лилася кров,
А лицарі по цей бік барикади
Пили життя, вдягали волі зов.
Навколо них лежали побратими
І багряніла стоптана трава.
Сокійно спіть. Словами золотими
Записані будуть ваші діла.
Своєю кров’ю здобували волю,
Ви не вмирущі. Правда не вмира!
Воскресне слава в нашій Україні,
Вас не забуде батьківська земля.
Додав: Таля (01.05.2016)
| Автор: © Наталія Буняк
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 8
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.