Зелене літо, раптом, стало знову Сухим листком, що падає до ніг… І сірі хмари вже готують змову Супроти всіх, хто літа не вберіг… Лісами йде стара, марудна осінь… Збирає в кошик душі, мов гриби… Димить багаттями, щоб заховати просинь, Іще не вкриту хмарами журби. Щоб не побачив я, як в небі лине Клин вічних дисидентів – журавлів… Щоб грішну землю часом не покинув І, вслід за ними, в небо не злетів.
|