Гадаємо ми всі: що буде з нами… Яка там доля (як це там) «гряде»? І між двома безмежними світами, За кроком – крок, до вічності бредем. І живемо, як до початку світу… Наївні діти щастя і тривог… І мріємо, що вічним буде літо… І в мріях тих живе наш вічний Бог. Мабуть по – іншому не буде… Та й не треба, Бо сенс не характерний взагалі Безмежно – нереальним дітям неба, Які лишають серце на Землі.
|