Дякую Вам,пане Вікторе за прочитання та відгук.Звичайно, ще не золота осіь,але запахи осені відчуваються скрізь.Заходьте ще,буду радий.Творчих Вам успіхів та натхнення.
Дякую Вам,пане Вікторе.за прочитання та зауваження.Що до "щедрії",то зміним на"запашні",а над останньою стопою подумаю.Заходьте ще, буду радий.Творчих Вам успіхів та натхнення.
Дякую Вам ,пані Алла,що завітали та залишили коментар.Заходьте ще,буду Вам дуже радий.Творчих Вам успіхів та звершень!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")