Закінчення обнадійливо тепле. Осіння пора не тільки заплакана і сумна, але й золота, сонячна, і, хоч настроєво-перемінлива, усе ж сонечко виглядає з-за хмар. Сонечка Вам!:)
Сумна і довершена, осінь моя!- Як гарно сказали!У кожного з нас-своя осінь. Добре,коли в ній панує більше веселих дзвінких нот і яскравих барв,чого Вам і бажаю!
Сподіваюсь на те, що у Вас виходить не так. По-перше, у кожного осінь своя(свої переживання, свої надії і сподівання); а по-друге, поки до чоловіка дійде осінь, жінка вже буде в глибокій зимі...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")