Тихо темніє. І вечір
Все накриває довкола:
Сквери,дороги,будинки,
Площу,де пошта і школа.
Люди все менше гуляють,
Діти ,ще чути, регочуть.
(діти, вони як і звикле,
спати так рано не хочуть.)
Ось якась мама з балкону
свою дитину гукає,
Хлопчик їй крикнув:”ще трохи”,
Мама уперто чекає.
Світять навколо лампади,
Вітер легенько повіяв,
Дощик закрапав ,і раптом ,
Град ,наче цукор посіяв.
Небо стемніле похмуре,
Листя в повітрі кружляє,
Це в своїх шатах із бурі
Осінь на землю ступає.
Час і мені вже додому,
Грітися в теплій хатині
Раз цього хоче природа-
досить прогулянок нині.
|