Гарні твори про Осінь ви пишете, Василе! Справді, ніби сам побував у тихій кав*ятрні. З нетерпінням чекаю, поки Осьні увійде у свої володіння Світом і перефарбує дерева у жовто-золотаві кольори. У садибах почнуть палити листя...
Пане Василю,палити листя у садибах - то є заборонено законом! Тепер така екологія, що в листі накоплюються важкі метали та різна гидота. Хоча елемент поетичності у цьому дійстві є, погоджуюсь! ;) Вірш гарний, по-львівськи шляхетний. Колориту додають саме місцеві діалектні слова. Заслуговує "5"!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")