А ось і тлумачення ваших сновидінь ( гугль дуже допоміг): 1. "Молоко — попереду - достаток, добре здоров'я. Розлити молоко — невеликі труднощі тебе не зупинять." Далі маємо хмари. Виявляється "хмари уві сні віщують успіх та визнання, особливо якщо вони легкі та світлі". Такий же легкий та світлий Ваш перший вірш-сон. Сподобався образ розлитого молока - туману. Оцінка "5". 2. Сон про осінь чомусь тлумачиться тільки для жінок....Проте він теж несе позитив. Дуже вдалою є гра слів " день божевільний" та " день, Боже, вільний...від всього. Є тільки любов". Браво!
"В хмарах" сподобався більше, але це не означає, що "Божевільна тиша" гірший. Просто не прийшовся "до душі". Мені так здалося, що Вам, як і мені, подобається осіння пора. Чи не так?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")