Яка чарівна осінь за вікном! В саду кружляє вальсом листопад, Душа тремтить,наповнена теплом, Надворі справжній осені парад. О,скільки барв і скільки кольорів! Зелений,жовтий,золотий,червоний І кущ калини весь вогнем згорів Над небом синім,чистим і прозорим. Печальна осінь-золота пора Твою красу мені не обминути. Твоїх очей пчальна пелена, Яку не кожному дано збагнути. Красу твоїх чарівних хризантем. Осінніх квітів ,що у саду палають В своїх думках з собою заберем Хай наші душі взимку зігрівають. То що ж ,прощай, красуне чарівна, Зима до нас вже скоро завітає, я зачекаю і через рік вона Теплом осіннім знову запалає!
|