Як зАвжди сонце встало рано,
Невтомно все кудись спішить
Кричить життя багатогранне:
«Спинися мить, спинися мить».
Суспільство в
буття знов пірнає галопом
А той ледь
втомився від бродження
Та й котиться в
безвість упевненим кроком,
Сьогодні його
день народження.
Собаці вовк не стане другом
Змінитися ж не може він.
Близьких немає той за духом,
Бо завжди був лише чужим.
Розлючений
натовп погруз у проблемах,
Не маючи часу на
прОщення,
Затягнутий він у
подібні дилеми,
Сьогодні його
день народження.
Кричить німий: «чекайте ж друзі,
Кохана стій, не йди, повір!»
Сліпуча біль з любовю мружить
Ласкаву долю наче звір.
Надії погаслі не
можуть ожити,
Пустеля не варта
вже зрошення.
Колючий бур’ян виростав серед квітів,
Сьогодні його
день народження.
«Раб лицарем повік не стане» -
Кричить його походження,
Це визнання не зцілить рани
Таке ось день народження.
|