Дякую Вам, пане Українцю, за відгук та коментар.Ви праві:роки, - не журавлі,ніколи не повернуться назад.ТАКА ФІЛОСОФІЯ І РЕАЛЬНІСТЬ ЗЕМНОГО ЖИТТЯ.Заходьте ще , буду радий.Творчих Вам успіхів та натхнення.
дякую і вам за щирість і підказки , тільки прошу - підказуйте і критикуйте докладніше , я не ображуюсь , просто цікаві і свої помилки і інші думки ! Успіхів !
Дякую Вам, пані Наталю,за відгук та оцінку.Осінь завжди приходить красивою і сумною. Цім поєднанням вона нас і надихає.Заходьте ще, буду завжди радий.Творчих Вам успіхів та натхнення.
Дякую Вам, пані Таміла, що завітали та залишили коментар.Осінь нам кожен день дарує нові образи, почуття. мелодії...Заходьте ще, буду завжди радий. Творчих Вам успіхів та натхнення!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")