Вальсом осіннім гойдається лист,
З вітром співає, шаліє,
Їх не спинити, в екстазі цей хист,
Падає....Серце німіє!
Мліють листочки від сили вітрів,
Він, то дмухне то завиє,
Схопить закрутить, знов новий порив,
Кине, вже других леліє!
Плачуть листочки, забуті лежать,
Сохнуть від жалю і зради,
Вітер спішиться, других цілувать,
Вальс докінчити він радий.
Носиться вітер нема загород,
Решту тепла розганяє,
День або два і останній акорд,
Вальчик осінній дограє!
|