Квадратні вікна Жовті стелі Відображення душі В дзеркалах ненависті Хворої Губкою невдач і болю Витри сльози По шклі вологому Волокнами переплетень Рвуться рани Витікає... Зникає... Помирає... За думкою За словом За совістю За вчинком Нема... Нема... Нема нічього живого Ти маріонетка В руках тварі сліпої! Обернися - там життя Звільнися - або ж падай у небуття На межі розуму і страху Спіткнувшись Продовжуєш боротись.. За темними вікнами нездійсненні мрії За темними гратами продані душі Страждання породжує цілі По мішенях страхів Вбиваєш все, що любила Ти примара В свідомості чужої..
|