Зачаровані …в осінь закохані…
Необвінчані в почуття,
Ніби золотом припорошені,
По весняному б’ються серця…
На казковому чудо-килимі
Зачаїлась, чомусь, любов…
Сивим птахом летить до вирію,
Огорнувшись своїм крилом…
Відкриваймо їй душу втомлену,
Пустоту не впустім в думки,
Там де осінь стоїть оголена,
Щоб в коханні могли піти…
Не чекаймо лихого холоду
Що даремно лякає нас,
Хоч не вміли кохати змолоду,
Не втрачаймо осінній шанс…
20.11.2019
#поезія_Іванна_Осос
|