Так сумно і гарно. Я бачу, останнім часом, у тебе, Катрусю. в душі буяє весна осінньої поезії. Люблю, коли ти так пишеш, тому що прочитавши такого вірша, мені стає тепло-тепло.
Ну, Оксаночко, а від твоїх коментарів останнім часом (як добре, що ти зареєструвалася!!!) на душі стає ще тепліше!!!! І хочеться писати і писати ще!!! Дякую!!!
Ой, щось я зовсім запустила цей сайт... Стільки всього гарного, що не вистачить і дня, щоб усім відповісти і коментарі понаписувати... А читаючи вірш, так і чую голос авторки: такий ніжний, спокійний із усмішкою і лукавими милими очками.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")