Дощить... та якось весело й привітно по вІдливах тихесенько бряжчить, і розливає скрізь палітру... Вона ще в тонусі...та все ж, авансом віє прохолода... і невідомо, що несе чарівний пензлик для природи. Жовтітиме берези доля? а чи багрянець вдягнуть клени? та знаю точно,лиш тополі, стоять упертими зелені... Вона залишить наостанок, той літній відблиск кволий., та ось прийшов і їхній ранок, стоять стрункі, уперто-голі... Вона ще в тонусі...фарбує... на вербах сивину волосся, шпіон зими давно чатує... коли ж то ,постаріє Осінь.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")