Брудні простирадла на шворці – Хтось хмари розкидав у будень. Стою у самій я сорочці: Дощ буде? Не буде? З уламків вчорашнього сонця Мозаїку склали вітри. Стою у самій я сорочці, Готую полотна картин. Дощем намочила три пензлі: Самотність, забутість і страх. Під небом мій холод воскресне, Замерзне і дощ на руках.
|