Занадто жовте наше сонце підтримує безбарвну осінь, нема узорів на віконці... можливо досить,уже досить... Опущений мій теплий комір, хрустяшок на землі нема, набрид гущаво сірий колір, де ж забарилася зима? Іще у парку зелен трави, чи це комедія природи? дівчата ходять наче пави, хизуюються ногами вроди... Не розумію де все біле? Де морква у сніговика? якась зима у нас невміла, я знаю!!! Мабуть молода... Ховає сонце свої крила, червоне випите вино, і знов по літньому укрилось, все небо кольором бордо.
|