Ось небо плаче!!! Не спроста- минули літніх днів події, у сонця посмішка не та, зовсім не так воно і гріє... Коробить думка, ну невже, не попрощавшись пішло літо? У відповідь летить "драже", із неба на зів"ялі квіти. Чи так здається лиш мені, а чи і справді на порозі панянка в золотім вбранні, вже сипле листям по дорозі?!
|