Поволі в далині зникає Лелек сумний прощальний клич. Отак із пам’яті зникають Десятки зустрічей, облич. Життя коротшає з роками: Все менше спогадів ясних, Все більше самоти між нами, І днів безрадісних таких. Але наприкінці дороги, Коли для підсумку пора, Ти будеш дякувати Богу За кожну дещицю добра.
|