Сонце весняне
Мов кулька гелієм надута,
Втекла з дитячої руки, -
Встає з-за горизонту круто
Весняне сонце. Залюбки
Воно освітлює і гріє
Своєю усмішкою все,
Вселяє віру і надію,
Любов до кожного несе.
Таке ласкаве і привітне,
Всім любе й дороге воно,
І життєдайне, й дуже плідне -
П’янить, немов міцне вино.
У серці крига швидко тане
Під променем його живим,
Любов пробуджується рано
Із року в рік. Так щовесни!
23.03.2012р Пилип Тихий
|