Розбурхалась мелодія,
Присипана снігами.
Від сонячного променя
Дзюрчать струмки весняні.
Гримить ріка литаврами,-
Тріщать зими окови.
Звучить мажор октавами,
Музична ллється повінь.
Святкує день народження
Весна: бринить, співає,
А сонце прихорошене
Цілунки посилає.
Розсипалися проліски
Між талими снігами.
Прокинувсь ліс на провесні,
Наповнений вітрами.
В повітрі в'ються сутінки,
Напоєні весною.
Береза пахне бруньками
І соком під корою.
|