Цвіте черешня білим цвітом, Цвіте так ніжно під вікном, Весна іде вже білим світом, Всю землю зігріва теплом. З трави зеленої чарівний килим, На нім кульбабки рясно зацвіли І сонечко промінням милим Обігріває луки і сади. Червоним полум"ям горять тюльпани, Нарциси білим цвітом зацвіли, Вони загоять всі душевні рани, Розрадять тобі серце від нудьги. У білім цвіті ніжні абрикоси, Немов облиті білим молоком, Пелюстки білі падають на коси, Весна всіх гріє лагідним теплом!
|