*** Відкружляло надворі білим, Віджурилися заметілі, Вже намріює цвітом сад. Спозаранку дзвінкі хорали Долітають аж ген за хмари, Де недавно ще снігопад Намугикував щось мінорне. Перша квітка до себе горне Зачудовані небеса. І дрібоче у серці щастя Сивочолого дуба-старця, Що над вічністю нависа: Дочекався - зазеленіє Надовкруж голобоке гілля І воздвигне життя нове! Попід вишніми куполами Веснокрилими молитвами Його сива душа пливе... (10.03.13)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")