О,скільки сонця,світла і тепла! У ці весняні березневі дні, Душа моя радіє і співа,бо ясне Сонечко всміхнулося мені. Воно мене проміннячком ласкає, Своїм теплом зігріє,привітає І подарує радість і тепло, Щоб жити мені весело було. І хоч мені вже так багато літ, Моя душа ще зовсім молода І я люблю весь милий білий світ, Мені так люба вся його краса! Біжать струмки.Вже тане,тане сніг, Вже скоро вилізе з землі трава І чується дзвінкий дитячий сміх. Весна до нас іде,іде весна! Вже скоро пісню заспіває соловей І полетить у сині небеса, І буде славити весняний день в якому радість і неземна краса. І ніжним цвітом зацвітуть дерева, Зазеленіють луки і поля, Ласкаве сонечко засвітить синє небо І квітами покриється земля. А біля хати -зацвіте калина Мов наречена вдягнеться в фату І заспіває пісню Україна Веселу пісню заспіває-не сумну. А ми щасливо заживемо в цьому світі, В своїх піснях ми вінчуватимем весну І будемо щасливо жити І прославляти Україну чарівну!
|